top of page

Zo komt je kleine warm de winter door

Het is weer zover; het gras is minder groen, de blaadjes van de bomen kleuren langzaam aan rood/bruin en het plenst vrijwel elke dag. Ja hoor, het is de herfst. Het seizoen van het jaar waarbij je afscheid neemt van de warme zomer dagen en de gebronsde huidjes.

De herfst wordt vaak niet omarmt net als de zomer of lengte maar toch vinden wij dat het zijn eigen charme heeft. Het is namelijk ook het seizoen van warme tinten, warm kop chocomelk met slagroom (mmmmm...) en super leuke outfits. Daarvoor vertel ik je hieronder wat meer.


De winterjas meisje collectie met kortingen

Zo dan nu zoals beloofd gaan we het hebben over super leuke kleding die je in de herfst en winter kan dragen, en dan voornamelijk de jassen.

Vandaag de dag zijn er zo veel hippe kind winterjassen op de markt te vinden. Denk hierbij aan een stoere parka gecombineerd met ripped jeans en leuk sneakers of toch een mantel jas met een skinny jeans en laarsjes. De combinaties zijn eindeloos en wij van Stylonic vinden dat iedere kleine meid een jas in haar kast moet hebben van de winterjas meisje collectie. Het is gewoon stoer, apart en modieus om er 1 te hebben die je talloos kan combineren met warme herfstkleuren. Last but not least; Het houd ze enorm warm gedurende de koude maanden.


Kindermode voor de maanden met de R in de naam

Bij Stylonic houden we kinderen en van mode. Die 2 gecombineerd zie je terug in onze webwinkel. Het is een combinatie van exclusieve kindermode en designerkleding tegen een betaalbare prijs. Wij begrijpen als geen ander dat iedereen het aller aller aller leukste outfit wilt voor zijn kind en wij zorgen ervoor dat dat in iedereen zijn budget past. Dus wacht niet te lang en haast je naar de webwinkel om de collectie winterjas meisje te bekijken en dat ene unieke item te scoren.




bottom of page