top of page

Sweater of trui

Wist je dat een sweater eigenlijk gewoon een sportieve trui is? De sweater is ooit ontworpen om tijdens het sporten te worden gedragen. Vandaar de naam sweat-er. Het engelse woord voor zweet is sweat en dat is precies wat deze trui doet en opvangt. Namelijk het zweet tijdens het sporten.

Sweaters heb je tegenwoordig in verschillende modellen namelijk met capuchon of zonder capuchon en worden ze lang niet meer alleen tijdens het sporten gedragen. Het is juist een mode item geworden en de grootste namen in de modewereld ontwerpen nu dan ook kind sweaters. Vaak bestaan ze wel uit hetzelfde materiaal namelijk katoen.

Bij Stylonic hebben wij een uitgebreide collectie van truien en sweaters voor de tieners

(en natuurlijk de wat jongere meiden). Dus wordt het een trui of hoodie meiden?


Voor ieder seizoen en ieder gelegenheid een hoodie meiden!

Nu je een korte geschiedenisles hebt gehad over sweaters laat ik je weer de modernere kant zien namelijk hoe je een sweater kan combineren in het dagelijks leven. Lees maar mee...

Sweaters of hoodies (zo worden ze ook wel eens genoemd) zijn tegenwoordig niet weg te denken uit onze kledingkast. Ze geven ons warmte, zitten perfect tijdens het sporten maar ze zijn ook super stijlvol. Ze zijn zelfs een soort van geaccepteerd op de werkvloer en in de schoolbanken. Je kan ze gerust modieus en modern noemen aangezien ze op de aller leukste manier kunnen worden gecombineerd. Je kan het oversized dragen net een jurkje met een paar sneakers of toch wat korter net een crop top met high waist jeans eronder. Bedenk het en het kan! Voor de meisjes hebben wij bij Stylonic trendy en betaalbare merken hoodies, sweaters en truien in de hoodie meiden collectie. Dus waar wacht je nog op! scoor nu een stoere trui en be the rockstar at school.







bottom of page