top of page

Kids love sneakers en wij vergeten de kinderen niet

Kids love sneakers. Kinderen houden ervan ze te dragen, rondrennen in hen en spelen met hen. Maar wist je dat er nog veel meer is aan kinderen schoenen dan alleen maar in ze spelen? Wanneer ouders kinderschoenen kopen, moeten ze deze 4 redenen overwegen waarom kinderen van de schoenen houden.


Wij Zoi van een Vraag! Dit is de Nederlandse uitdrukking voor laat de schoen vliegen! Dit zegt vrijwel veel zegt het allemaal als het gaat om kinderen liefde voor sneakers. Als je kinderen naar school gaan, kun je ze laten zien hoe je hun favoriete paar sneakers draagt door ze te laten proberen op een open teenschoen.


Als u een vraag. Deze uitdrukking betekent: het is leuk! Dit geldt ook wanneer je kinderen buiten willen spelen of gewoon rondlopen in de buurt. Moedig ze aan om comfortabele kinderen sneakers te dragen en laten ze plezier hebben en rond springen. Laat ze de vreugde van het dragen van sneakers ontdekken.





Kids love sneakers en de juiste materialen


Kids love sneakers. Deze uitdrukking betekent: geen zorgen over het overtreden van de wet. Zoals de ouder, denkt u misschien dat het uw verantwoordelijkheid is om ervoor te zorgen dat uw kind niet wordt blootgesteld aan schadelijke materialen. Dit is de reden waarom je ze misschien niet hun eigen sneakers wilt kopen. Laat de leraar laten zien hoe ze hun eigen paar tennisschoenen dragen om te voorkomen dat risico's worden blootgesteld aan verschillende materialen. Je kinderen laten leren op de juiste manier om te zorgen en zichzelf te beschermen tegen gevaren is een van de beste dingen die je kunt doen om ze het belang te laten zien van Kids Love Sneakers.


Nuit die we hebben ontmoet op Beoordelingen. Deze uitdrukking betekent: we hebben elkaar op een geweldige plek ontmoet. Hier laat je je kind zien waar je voor het eerst ontmoette en wat er plaatsvond terwijl je liep. Het is een goed idee om dit specifieke gezegde op te nemen omdat het ook kan worden geïnterpreteerd als: We ontmoetten elkaar op een plaats waar we ontspannen en op hun gemak kunnen worden.


De uitdrukkingen


Kids love sneakers, van Sneakers kunt zo veel dat ze ze zelfs met je willen delen. Vraag ze gewoon en ze zullen zeker zeggen: Papst! Zoi veel eentje op? (Hoe spannend om je weer te zien!)


O: EEN VRAAG. (Ik neem die een afstand). Wanneer je kinderen deze zin zeggen, bedoelen ze: ik neem die appel alleen voor jou. Om precies te zijn, verwijzen ze op naam op naam. Wanneer u deze zin hoort, betekent dit: neem die appel, omdat ik het echt nodig heb.


O: IK HOU HET TEGEN. (Ik zal je deze appel geven in ruil voor je luistert naar je kinderen.) Hier is de betekenis: luister naar mij, omdat je nodig bent. Wanneer je kinderen naar je luisteren, dan betekent het dat ze je echt nodig hebben om bij hen te zijn. Kinderen houden van sneakers, want wanneer ze het gebruiken, dan is het gemakkelijker voor hen om te bewegen en een aantal activiteiten te doen die ze elke dag moeten doen.


O: IK VERTEL DE WAARHEID. (Ik zal je deze appel geven in ruil voor je luistert naar mij.) Dit is een positieve uitdrukking, wat betekent: u krijgt iets. Kids love sneakers, want als ze het gebruiken, doen ze dan iets nuttigs.

bottom of page