top of page

Hoe een goed zittend rompertje helpt bij de nachtrust

Misschien ben je hier terecht gekomen omdat je net ouder bent geworden of heb je al een kind. Hoe dan ook vertellen wij je hier hoe kleding van goede kwaliteit en gemakt van fijne stoffen kan helpen dat jou kind zijn nachtrust vind. Bij Stylonic hebben we daar een hele collectie voor gemaakt namelijk; de onesie meisje collectie.

Deze collectie zit vol met producten ontworpen door bekende designers die rekening hebben gehouden met hoe een stof moet aanvoelen op de huid maar ook flexibel genoeg is voor de kleintjes om te kunnen bewegen. Hieronder vertel ik je wat meer daarover.


Onesie meisje uit katoen of linnen?

De titel verraad het al; natuurlijke stoffen. Baby's kunnen soms heftig reageren niet natuurlijke stoffen en daar vervelende reacties op krijgen zoals bultjes. Soms is er helemaal niets te zien aan de huid maar zijn ze toch onrustig en dat kan komen door de stof die op hun huidje wrijft. Ze kunnen zich daar ongemakkelijk van voelen en jeuk krijgen, alleen kunnen zij dit niet uiten.

Voor een baby wil je natuurlijk altijd iets dat luchtig zit in de zomer maar weer warm genoeg in de winter. Bij Stylonic werken we daarom met bekende merken zoals Trussardi, Vicolo of lalalu, hun rompertjes en onesies zijn precies ontworpen met elke detail in acht genomen. De kinderkleding is makkelijk aan en het te trekken door middel van drukknopjes om toch makkelijk die luier te kunnen verschonen en ze weer aan te kunnen kleden.

Indien je als ouder shopt voor je kind, denk dan aan zachte, losse, luchtige stoffen en wees niet bang iets meer te investeren voor iets beter kwaliteit. Achteraf zal je zien dat ze hierdoor 's nachts iets rustiger zijn en iets langer doorslapen.

Onze onesie meisje collectie heeft dan weliswaar specifiek meisjes kindermode maar ook de kleine heertjes zijn we natuurlijk niet vergeten.




bottom of page