top of page

De hoodie jongen collectie voor ieder kind

Het lijkt erop dat de Hoodie jongen de afgelopen jaren een populaire modetrend is geworden. Het sweatshirt met capuchon was het middelpunt van de aandacht in veel media waar het fungeert als een soort ambassadeur of een mode-goeroe voor een bepaald merk. Daarnaast worden ze ook gebruikt door beroemdheden en tv-persoonlijkheden zoals Will Smith, Brad Pitt en zelfs Sir Paul McCartney. De originele hoodie is ontworpen door de gerenommeerde Canadese ontwerper Mario Moretti, die ook de beroemde baby fatjacks heeft gemaakt.


De Hoodie jongen is nu het nummer één best verkocht product op Stylonic en voor Mens Bovenkleding in meer dan 200 verschillende landen! De hoodie werd oorspronkelijk gemaakt voor mannen toen ze hun ouders verhuisden en begonnen met school. Kinderen op school verkleden zich als het beroemde filmkarakter in een hoodie om een snel en gemakkelijk kostuum te maken. De jongens brachten binnenkort hun weg naar het junior hoog en kwamen de Burton Hoodie samen met de taglijn die je alleen zo jong bent als je voelt. Het oorspronkelijke ontwerp voor de originele hoodie was gemaakt van katoen met een streep die op de achterkant van de hoodie draaide, dit werd vervolgens veranderd in een polymengselstof om een lichter gewichtsmateriaal te creëren.


De hoodie jongen en het success


De hoodies werden een enorm succes met kinderen en volwassenen omdat ze een instant-stijlverklaring hebben verstrekt. De originele hoodies zijn ontworpen met een eenvoudige vierkante nek en een vierkant. Todays-stijlen hebben een veel meer trendy uitstraling genomen, met kleur, afbeeldingen en zelfs verfraaiingen zoals patches. Veel bedrijven produceren nu hoodies met grafische weergave, klik op detaillering en zelfs hoodies die de likes van het Royal Blue and White Checkers-logo opnemen.


Wil je hoodie jongen online bestellen? dan is jouw collectie is compleet met een sweatshirt en een spijkerbroek. Sommige merken bieden hoodies met een leuke shirt en een lange trui of korte mouwen trui. Jongens kleding is over het algemeen erg basic en zullen vaste kleuren bevatten, zoals zwart, marine en grijs. Het klassieke sweatshirt met capuchon of trui is een zeer populaire keuze met jonge jongens en er zijn veel opties als het gaat om het stylen van het sweatshirt of trui. De nieuwste trend in hoodie jongen is emblatie met logo's of kleurrijke teksten en ontwerpen.


hoodie jongen
hoodie jongen


Jongens hoodies in de winter


De voordelen van het kleden van uw kind in een hoodie zijn talrijk. Hoodies zijn extreem functioneel en worden vaak gebruikt voor reizen en dragen van items zoals schoolboeken, notebooks en iPods. Ze bieden warmte en bescherming tegen kou en wind en kunnen omhoog of omgekleed zijn, afhankelijk van hoe formeel of ongedwongen u ze wilt dragen. Jongens hoodies zijn erg modieus en zien er geweldig uit met jeans en een T-shirt. Of je nu je kind een geschenk wilt geven, of gewoon het ding zelf draag, het kiezen van een hoodie kan heel leuk zijn!


Er zijn veel stijlen van hoodie, waaronder de korte, lange, tank- en zip-up hoodies. Je kunt Hoodies online of in High Street-winkels kopen, maar als je echt een bepaald ontwerp wilt, waarom maak je dan niet? Een geweldige plek om op te zoeken naar ideeën is om een kijkje te nemen door vintage tijdschriften. Als je idee van hoe een hoodie eruit zou moeten zien, kom dan niet af, dan kun je hulp krijgen van je vriend of vader. Het kan ook een echt persoonlijk geschenk zijn dat zeker veel plezier geeft!


Ook op de markt verkrijgbaar


Veel kinderen dragen hun hoodies in de winter, maar als je jonge jongens op dezelfde leeftijd hebt als je kind, wil je misschien overwegen om ze in de zomer een hoodie te kopen. Hoodies zijn veel gemakkelijker te wassen en zijn gemakkelijker te drogen in vergelijking met sweatshirts. Dit betekent dat als je zoon lijdt aan een zweet, het niet aan hun hoodie blijft. Ze kunnen het gewoon dragen met comfort en gemak!


Met zoveel keuzes van hoodies op de markt kan het moeilijk zijn om er een te vinden die precies goed is. Een goede plek om te beginnen is om op internet te bladeren. Blader door de verschillende merken en probeer de stijl te identificeren die u aanspreekt. Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan omdat iedereen van verschillende ontwerpen en kleuren houdt. Als je je zoektocht naar slechts één merk kunt verfijnen, dan zal dit het veel gemakkelijker maken om een hoodie te vinden waar je zoon van zal houden.


Leukste hoodies
De leukste hoodies

bottom of page